Easy-roofing aluminium
Easy-roofing aluminium

Easy-roofing aluminium

QU55-111-P020558
€ 89,00
Inclusief belasting Afhalen in de winkel
 

Minimale overlapping van 10cm benodigd EASY Roofing is een zelfklevende dakrol voorzien van een bovenzijdige UV-bestendige aluminium cachering. Deze rol is ideaal geschikt voor vrijwel alle vlakke als licht hellende daken en vormt een ideale oplossing als dakbedekking voor tuinhuis-, garage-, carport- en andere daken met een maximale oppevlak van 30m². De plaatsing van de rol is eenvoudig, veilig en in een handomdraai gebeurd. De bovenzijdige aluminium folie is van een mooie zilvergrijze kleur voorzien die eveneens extra bescherming tegen UV-stralen en andere omgevingsinvloeden biedt. Een dakhelling van 2 graden is al voldoende.

Max oppervlak (1 stuk): 35,00 m²
Werkende afmeting Oppervlakte: 4,50 m²

Grondstof
Aluminium
Breedte
100 cm
Lengte
500 cm
Kleur :
Aluminium
Gewicht
6 Kg
Oppervlakte
5 m2
No reviews
Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.