WEO 60 houtcomposiet gevelbekleding
WEO 60 houtcomposiet gevelbekleding
WEO 60 houtcomposiet gevelbekleding
WEO 60 houtcomposiet gevelbekleding

WEO 60 houtcomposiet gevelbekleding

PL43-040-2666
€ 51,44
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

Weo® 60 houtcomposiet gevelbekleding.

Parabloc profiel 33x170 mm.

Profiel - plank afmetingen :
Kleur
Prijs per
 

Een moderne uitstraling in de vorm van een houten paneel.

De WEO® 60 gevelbekleding met zijn valse gevelplankprofiel kan snel horizontaal of verticaal worden geïnstalleerd. De 60 mm brede lamellen zijn gelijkmatig verdeeld met een tussenruimte van 10 mm. De lamellen zijn licht en eenvoudig te installeren, maar ook zeer stabiel met ons bevestigingssysteem. WEO® 35 en WEO® 60 profielen kunnen worden gemengd om de gevel een ritmische uitstraling te geven, of gecombineerd met andere moderne materialen voor het beste effect.

Teak-kleurige composiet gevelbekleding
Composiet gevelbekleding van cederhout

Alles over WEO® 60 gevelbekleding

  • Uitstekende imitatie van exotisch hout
  • Moderne valse gevel
  • 20 jaar kleurgarantie
  • Gemakkelijk te installeren
WEO 60 imitatieceder
WEO 60 imitatie teakhout
WEO 60 imitatie Ipe
WEO 60 imitatie leisteen
Waterdichte bekleding

Waterbestendige bekleding:

WEO® gevelplaten zijn waterdicht, dankzij een gecoëxtrudeerde film die het composietmateriaal beschermt. Dit voorkomt het binnendringen van vocht en werkt als een waterdichte bescherming.

Bovendien voorkomt het trapeziumvormige profiel van de gevelbekleding de vorming van stilstaande waterzakken, waardoor regenwater efficiënt kan worden afgevoerd bij horizontale installatie.

Onze exclusieve co-extrusietechnologie garandeert weerstand tegen insectenaanvallen, 20 jaar vochtbestendigheid en geen verkleuring, waardoor de gevelbekleding een lange levensduur heeft.

Een tand en goref profiel gemakkelijk in elkaar te installeren:

Het WEO® 60 profiel is voorzien van een tegenlager om de stabiliteit te waarborgen. De grote cellen zijn in het midden versterkt voor een grotere slagvastheid.

WEO® 60 composiet gevelbekleding is snel en eenvoudig te installeren dankzij het vergrendelingssysteem. De schroeven, die verkrijgbaar zijn in bijpassende kleuren of in roestvrij staal (voor onzichtbare installatie), kunnen in de veer worden gestoken voor een optimale esthetiek. Lugs aan de achterkant van de planken zorgen voor voldoende ventilatie tussen de vloer en de ondergrond en bevorderen zo de luchtcirculatie. Deze ventilatie is alleen bedoeld voor de ventilatie van de ondergrond, terwijl de WEO®-bekleding waterdicht en weerbestendig is.

Plug-in bekledingsprofiel

Enkele kenmerken van WEO® 60 houtcomposiet gevelbekleding:

Material
60% sawdust + 40% HDPE

Modulus of elasticity
5,7 Gpa - Center distance 660 mm

Colorimetric
NF EN 15534-1 +A1
ΔE=2,59


Linear mass
2,59 kg/lm

Section
33 x 170mm

Linear thermal expansion
37,3 10-6 K-1
dL≤ 50,0.10-6 Passe


Thermal Conductivity
0.19738W/m·K (CE EN14041)

Bending strength
39,96 Mpa - Distance 660 mm

Moisture content
0,22% (EN322)

Brinell scale
8.2N/mm2 (EN15534)

Water absorption
0.96%

Euroclass
Test : EN ISO 11925-2

EN 13501-1 + A1
D - s1, d0

Kleuren gegarandeerd voor 20 jaar:

In tegenstelling tot traditioneel hout, dat de neiging heeft om na verloop van tijd te verkleuren en zelfs fabrieksmatig behandeld hout met een verzadigingsmiddel slechts voor maximaal 5 jaar wordt gegarandeerd, behouden WEO® composiet gevelplaten hun oorspronkelijke kleur gedurende vele jaren.

Hoewel de zilvergrijze patina wordt gewaardeerd om zijn uiterlijk, is het belangrijk op te merken dat hout dat aan de elementen wordt blootgesteld en na verloop van tijd ongelijkmatig kan verkleuren, wat de esthetiek aantast.

WEO® composiet gevelbekleding is gecoat met een dunne laag UV-behandelde co-extrusie, die de platen beschermt tegen water- en zonneschade. Deze coating is stevig met het lichaam van de composietplaat versmolten, waardoor het risico van delaminatie is uitgesloten.

Daardoor behoudt uw WEO®-bekleding jarenlang haar oorspronkelijke kleur, zoals blijkt uit onze kunstmatige UV-verouderingstests en onze jarenlange ervaring in de terrasindustrie.

Couleur du bardage garantie 20 ans
WEO 60 houtcomposiet gevelbekleding in de kleur Cedar

WEO 60 houtcomposiet gevelbekleding in de kleur Cedar

WEO 60 houtcomposiet gevelbekleding in teakkleur

WEO 60 houtcomposiet gevelbekleding
in teakkleur

WEO 60 houtcomposiet gevelbekleding in Ipe kleur

WEO 60 houtcomposiet gevelbekleding
in Ipe kleur

WEO 60 houtcomposiet gevelbekleding in de kleur Leisteen

WEO 60 houtcomposiet gevelbekleding
in de kleur Leisteen

Een zeer moderne, open uitstraling:

Houtcomposiet gevelbekleding wordt steeds populairder vanwege de moderne uitstraling. Met verticaal gelegde latten en kleine tussenruimtes geeft het dynamiek aan de gevel. De installatie van dit type gevelbekleding kan echter lang en vervelend zijn en vereist zeer stabiele houtsoorten.

WEO® 60 composiet gevelbekleding daarentegen biedt een snelle installatie, zowel horizontaal als verticaal. De 60 mm brede planken hebben een regelmatige tussenruimte van 10 mm, wat een aantrekkelijk visueel effect oplevert. Bovendien zijn ze licht en gemakkelijk te installeren, terwijl ze een uitzonderlijke stabiliteit bieden dankzij ons bevestigingssysteem.

WEO® 35 en WEO® 60 profielen kunnen ook worden gemengd om een uniek ritme op de gevel te creëren, of gecombineerd met andere moderne materialen voor een meer esthetisch effect.

Plug-in bekledingsprofiel
Isolatiebekleding met composietbekleding

Ideaal voor de externe isolatie van uw gevel:

De isolatie van onze gebouwen is van groot belang om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, en WEO® composiet gevelbekleding is ideaal voor externe isolatie.

Dankzij het honingraatprofiel in combinatie met isolatie biedt WEO® siding een hoogwaardige isolerende oplossing, terwijl de esthetiek dicht bij die van hout ligt. WEO® siding platen zijn compatibel met externe isolatie (ITE) en kunnen worden aangepast aan alle isolatiesystemen. Of het nu gaat om renovatie, uitbreiding, bouw van eengezinswoningen, meergezinsgebouwen of openbare gebouwen, WEO® composiet gevelbekleding is geschikt voor alle projecten.

Bovendien is WEO® gevelbekleding duurzamer dan houten gevelbekleding en vergt minder onderhoud. Het is bijzonder geschikt voor gebieden die blootstaan aan de elementen, zoals vocht en zonlicht, waardoor het een ideale keuze is voor een effectieve en langdurige bescherming van uw gevel.

20 jaar garantie

20 jaar garantie

100% recycleerbaar

100% recycleerbaar

Picto UV-bestendigheid

UV-bestendig

Kleuren zeer vergelijkbaar met natuurlijk hout:

De textuur van WEO® composiet gevelbekleding lijkt op die van een levend materiaal, met microreliëfs en depressies die zorgen voor een lichtopvang die lijkt op natuurlijk hout. Het oppervlak van de houtcomposiet gevelbekleding geeft de indruk van natuurlijke vezels, waardoor het een authentieke uitstraling krijgt.

Bovendien zijn de kleuren van WEO® gevelbekleding meerkleurig en niet homogeen. Ze zijn samengesteld uit verschillende pigmenten die zich willekeurig vermengen om het karakteristieke nerfpatroon van een natuurlijke houten plank te reproduceren. De vergelijking met natuurlijk hout is treffend.

In tegenstelling tot natuurlijk hout zijn WEO® gevelplaten echter ongevoelig voor licht en UV-verkleuring. De oorspronkelijke intense kleur blijft na verloop van tijd behouden, waardoor een duurzame uitstraling wordt gegarandeerd.

De samenstelling van het materiaal, met een meerderheid van zaagsel gecombineerd met polyethyleen, geeft WEO® composiet gevelbekleding ook een klank- en verwerkingsgedrag dat sterk lijkt op dat van hout, in vergelijking met andere polymeren die op de markt verkrijgbaar zijn.

Kleur imitatie exotisch hout
Profieltekening van WEO 60 houtcomposiet gevelbekleding

Een profiel met kuiltjes en nokjes:

Het profiel van WEO®60 composiet gevelbekleding is ontworpen om een hoge mate van stabiliteit te bieden dankzij de tegenlager of onderzijde.

Bovendien is de WEO®60 gevelbekleding voorzien van nokken aan de achterzijde van de platen, waardoor een natuurlijke luchtruimte ontstaat tussen de ondergrond en de gevelbekleding. Bij verticale montage maken deze nokken het mogelijk de platen op een eenvoudig houten of metalen frame te bevestigen, wat de installatie vereenvoudigt. Een ander voordeel is dat de WEO®60-planken rotvrij zijn en dus niet gevoelig zijn voor vocht. Er is alleen luchtcirculatie voor de ventilatie van de ondergrond, waardoor bescherming tegen vochtproblemen gewaarborgd is.

Dankzij dit honingraatontwerp met nokken biedt WEO®60 composiet gevelbekleding een zeer duurzame, stabiele en eenvoudig te installeren oplossing voor de gevel van uw gebouw.

FSC-certificaat

FSC™ gecertificeerde materialen. (Certificaat SCS-COC-005219-MX):

WEO®60 composiet gevelbekledingsplaten zijn gemaakt van bio-based materialen en zijn gecertificeerd met het FSC™ label, wat een verantwoord en milieuvriendelijk bosbouwbeleid garandeert. De FSC™-certificering (certificaat SCS-COC-005219-MX) garandeert ook een sociaal gunstig en economisch welvarend bosbeheer.

Het FSC™-label benadrukt verschillende belangrijke principes, zoals het respecteren van bestaande nationale wetten, het verdedigen van de rechten van werknemers en inheemse volkeren, het opbouwen van positieve relaties met lokale gemeenschappen en het behoud van ecosystemen en biodiversiteit, vooral in gebieden met een hoge beschermingswaarde.

Door te kiezen voor WEO®60 FSC™ gecertificeerde composiet gevelbekleding, kiest u voor een milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde oplossing voor de gevel van uw gebouw, terwijl u bijdraagt aan het behoud van bosbestanden en dus aan de bescherming van de biodiversiteit.

Technische gids voor houtcomposiet gevelbekleding (FR).

Onderhoudsinstructies voor houtcomposiet (EN).

Fysische en mechanische eigenschappen van Weo 60 (EN).

Fiberdeck garantie (EN).

Leverancier waarborg
20 jaar waarborg
Duurzaamheidsklasse :
duurzaamheidsklasse 2 : duurzaam 15 tot 25 jaar
Grondstof
Composiet hout
Profiel
Parablok
Dikte x breedte van de plank
33 x 170 mm
Nuttige hoogte :
140 mm
Lengte
290 cm
Geografische oorsprong :
Frankrijk
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.