Zilver alu-voortuinhek
Zilver alu-voortuinhek
Zilver alu-voortuinhek
Zilver alu-voortuinhek

Zilver alu-voortuinhek

PA33-016-2427
€ 259,00
Inclusief belasting Afhalen in de winkel
Kleur
 

Laag aluminium tuinhek, 180 cm breed en 90 cm hoog. De lamellen zijn gemaakt van gepoedercoat aluminium en hebben PVC-kappen in dezelfde kleur.

Het eenvoudige, strakke ontwerp van een laag aluminium hek is de ideale oplossing om uw tuin op een elegante en tijdloze manier af te bakenen. Het lage aluminium hekwerk biedt een gladde afwerking en een elegant uiterlijk dat bij elke tuin of huisstijl past. Bovendien is aluminium een sterk en duurzaam materiaal dat bestand is tegen de elementen en extreme weersomstandigheden. Met minimaal onderhoud blijft deze lage barrière jarenlang mooi en functioneel.

Specificaties:

  • Aluminium met poedercoating in zilver of antraciet
  • 90 x 10 mm verticale lamellen
  • Dwarsliggers van 80 x 18 mm
Grondstof
Gepoedercoat aluminium
Breedte
180 cm
Diepte
2,5 cm
Hoogte
90 cm
Gewicht
5,6 Kg
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.