WEO Classic gevelbekleding plank
WEO Classic gevelbekleding plank

WEO Classic gevelbekleding plank

PL43-040-2684
€ 33,30
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

Weo® Classic composiet houten gevelbeplating.

Profiel - plank afmetingen :
Kleur
Prijs per
 

Het composietmateriaal dat voor de vervaardiging van WEO®-Gardenwall wordt gebruikt, is voor 95% afkomstig van gerecyclede producten en is voor 100% recyclebaar. Polymeer (PEHD) is het resultaat van een proces waarbij plasticafval, meer specifiek, afval van plastic flessen wordt hergebruikt. De houtdeeltjes zijn afkomstig van herbruikbaar en beschikbaar gemaakt afval van de houtindustrie.

WEO®-Gardenwall bevat geen giftige producten en er is ook geen gevaar voor uitstoot van vluchtige stoffen; het is met andere woorden volstrekt gezond voor de omgeving van de gebruikers.

WEO®-producten vormen namelijk een ecologisch alternatief voor tropisch hout.

WEO Classic gevelbekleding plank

Ipé

Teack

Light Grey

Dark Grey

Weersbestendig :

Het WEO Classic-Gardenwall profiel wordt beschermd door een polyethyleenfilm op het gehele oppervlak die uitstekende weersbestendigheid biedt en vochtabsorptie voorkomt. Co-extrusie beschermt de gevel ook effectief tegen UV-stralen van de zon. Dit maakt dat WEO Gardenwall zich onderscheidt van houten profielen.

Een unieke technologie die een gebruik gedurende 20 jaar garandeert zonder enige kleurverandering.

Messing en groef profiel

De profielen met afmeting 13x173 mm hebben een werkende breedte van 160 mm.

De 4 voorgestelde kleuren zijn allemaal multi-chromatisch met tinten die heel dicht bij het exotische hout liggen. Geen plank is hetzelfde. De honingraatstructuur van het profiel vermindert het gewicht en vergemakkelijkt de bevestiging.

WEO Classic fysische en mechanische eigenschappen :

Beperkte garantie:

Certificat FSC

Biobased en FSC™ gecertificeerde materialen. (Certificaat C003450)

WEO® Classic composiet gevelbekledingsplaten zijn gecertificeerd met het FSC™-label, dat garant staat voor een verantwoord en milieuvriendelijk bosbouwbeleid. Dit label garandeert ook een sociaal gunstig en economisch welvarend bosbeheer.

De FSC™ benadrukt verschillende belangrijke principes, zoals het respecteren van bestaande nationale wetten, het handhaven van de rechten van werknemers en inheemse volkeren, het opbouwen van positieve relaties met lokale gemeenschappen en het behoud van ecosystemen en biodiversiteit, vooral in gebieden met een hoge beschermingswaarde.

Leverancier waarborg
20 jaar waarborg
Duurzaamheidsklasse :
duurzaamheidsklasse 2 : duurzaam 15 tot 25 jaar
Infos
benodigd: 11 Weo clips/schroeven per m2
Grondstof
Composiet hout
Profiel
Tand en groef
Dikte x breedte van de plank
13x173 mm
Nuttige hoogte :
160 mm
Lengte
360 cm
Geografische oorsprong :
Frankrijk
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.