Tuinhamer kunststof 4,5kg voor palen
Tuinhamer kunststof 4,5kg voor palen
Tuinhamer kunststof 4,5kg voor palen
Tuinhamer kunststof 4,5kg voor palen

Tuinhamer kunststof 4,5kg voor palen

QU55-089-10121
€ 128,45
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

Tuinhamer om pilaren, palen en houten staken in de grond te slaan.

 

De rubberen hamer is een essentieel hulpmiddel om gemakkelijk palen en stokken in de grond te slaan. Met een gewicht van 4,5 kg en een totale hoogte van 110 cm biedt hij optimale kracht en stabiliteit om de klus te klaren.

Deze hamer is gemaakt van slijtvast rubber en is ontworpen om schokken te absorberen en trillingen te verminderen, voor een comfortabele en efficiënte gebruikerservaring. Dankzij het uitgebalanceerde gewicht genereert hij de kracht die nodig is om palen in te slaan zonder al te veel fysieke inspanning.

Dankzij de totale hoogte van 110 cm biedt deze moker een uitstekend bereik, waardoor je palen met precisie en gemak kunt inslaan, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Dankzij de lengte kun je ook een ergonomische houding aanhouden tijdens het gebruik, waardoor je minder snel spiervermoeid raakt.

Met deze rubberen hamer kunt u er zeker van zijn dat u uw bouw-, afrasterings- of tuinprojecten snel en efficiënt kunt voltooien. De superieure kwaliteit en duurzaamheid maken het een verstandige investering voor zowel professionals als hobbyisten.

Grondstof
Kunststof
Gewicht
4,5 Kg
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.