Schroefboor voor palen
Schroefboor voor palen

Schroefboor voor palen

QU46-089-05257
€ 99,00
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

Archimedes schroefboor voor het plaatsen van pilaren, palen en staken in de grond

Boordiameter: 110 mm of 90 mm.

Optie
 

Als je op zoek bent naar een efficiënte manier om palen in je tuin te installeren, dan is de Archimedesboor het gereedschap dat je nodig hebt. Deze boor is ontworpen om gemakkelijk gaten in de grond te maken voor palen.

Met een keuze uit twee beschikbare boordiameters, weet je zeker dat je het perfecte gat kunt maken. De 90 mm boor is geschikt voor palen van 70x70 mm, terwijl de 110 mm boor ideaal is voor palen van 90x90 mm.

De boor heeft een totale lengte van 106 cm en een breed T-vormig handvat van 45 cm, zodat je hem comfortabel en stevig kunt vastpakken. Hij is gemaakt van gelakt koolstofstaal en door de felrode kleur is hij snel en gemakkelijk te zien op je terrein.

Grondstof
Gepoedercoat staal
Hoogte
106 cm
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.