Terrasdragers voor tegels
Terrasdragers voor tegels
Terrasdragers voor tegels
Terrasdragers voor tegels

Terrasdragers voor tegels

QU56-127-PV3.5/5-C3/4T
€ 2,50
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

Terrasdragers voor de tegels te blokkeren en te ondersteunen.

Terrasdragers + zelfblokkerend :
 

De terrasdragers zijn trappenloos verstelbaar in de hoogte. Deze worden toegepast voor het ophogen en pas brengen van tegels.

Een nieuwe standaard :

Het Comfort gamma is een reeks modulaire terrasdragers en bestaat uit vaste (vanaf 10 mm) en regelbare terrasdragers (vanaf 35 mm). De regelbare dragers zijn traploos verstelbaar vanaf 35 millimeter tot 1 meter hoogte. Het systeem bestaat uit verschillende onderdelen en accessoires, specifiek gericht op de uitdagingen van houten terrassen. De combinatie van de verschillende onderdelen zorgt voor modulariteit en flexibiliteit, en garandeert een hoge afwerkingsgraad.

Hieronder de verschillende afmetingen van de terrasdragers :

Zelfblokkerend - bovenaanzicht :

zelfblokkerend voor terrastegels
zelfblokkerend voor terrastegels
Voorbeeld van tegeldragers zelfborgende

Voorbeeld van tegeldragers zelfborgende

Voorbeeld van terrasdrager

Voorbeeld van terrasdrager

PV 3.5/5
Bereik: 35 − 50 mm

PV 5/8
Bereik: 50 − 80 mm

PV 8/11
Bereik: 80 − 110 mm

PV 11/14
Bereik: 110 − 140 mm

PV 14/17
Bereik: 140 − 170 mm

C3/4T
Wordt gecombineerd met een regelbare drager naar keuze

Welke voegbreedtes bestaan er in het SOLIDOR gamma voor een terras met tegels.

Bij de installatie van een tegelterras komt er heel wat kijken. Niet enkel de tegelkeuze speelt van belang, maar ook de situatie waar het terras zich bevindt als de keuze van de voegbreedtes.

Bij het plaatsen van een terras met terrasdragers, zijn er telkens open voegen. De breedte van de voeg heeft niet enkel een subjectief doel, maar kan ook een functie hebben. SOLIDOR ontwierp drie soorten voegbreedtes voor een terras met tegels, namelijk:

largeur joint C2/4T

Bovenplaat C2/4T: 2 mm voegbreedte

Een terras op terrasdragers is een ideale manier wanneer men een terras wenst te plaatsen op dezelfde hoogte als de binnenvloer. Zo kan de binnenvloer naar buiten lopen, wanneer men dezelfde tegels gaat gebruiken als binnen. Bij deze keuze wordt er vaak gekozen voor dezelfde voegbreedte als binnen. 2mm voeg is de kleinste en wordt dan ook vaak hiervoor gekozen.

largeur joint C3/4T

Bovenplaat C3/4T: 3 mm voegbreedte

De bovenplaat met 3 mm voeg is onze standaard bovenplaat. Deze voeg is ideaal voor voldoende afwatering.

largeur joint C6/4T

Bovenplaat C6/4T: 6 mm voegbreedte

Als laatste beschikt SOLIDOR ook over de bovenplaat C6/4T. Deze bovenplaat werd speciaal ontwikkeld voor een goede doorlaatbaarheid van wind. Alsook wanneer men een terras wenst te plaatsen met hele grote tegels, dient de voeg ook breder te zijn, zodat het water voldoende kan wegsijpelen.

Daarnaast is deze bovenplaat uitermate geschikt bij de plaatsing van terrassen in de bergen waar hevige regenvallen kunnen plaatsvinden.

Hoogte
14 tot 17 cm
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.