Panlat geïmpregneerd
Panlat geïmpregneerd

Panlat geïmpregneerd

PO25RE22x58-180
€ 2,97
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

Autoclaaf behandelde grenen gordingen in verschillende diktes, breedtes en lengtes.

Prijs per lat.

Afmeting
 

Autoclaaf geïmpregneerde vuren gordinglatten zijn structurele elementen die worden gebruikt om een dak of houten constructie te versterken. Zij worden gewoonlijk loodrecht bevestigd op de gordingen, die de gewichtdragende houten elementen van het dak zijn.

Gordinglatten worden bevestigd met spijkers of schroeven en dienen om de belasting van het dak over een groot oppervlak te verdelen. Ze helpen ook de constructie te stabiliseren door torsie- en buigbewegingen te verminderen.

Ze worden vaak gebruikt in residentiële en commerciële gebouwen, maar ook in industriële structuren zoals magazijnen en fabrieken. Onze latten zijn verkrijgbaar in behandeld sparrenhout, wat hun duurzaamheid verbetert, en in verschillende breedtes, diktes en lengtes.

Deze autoclaaflatten zijn worden ook gebruikt om lindebomen of andere boomsoorten te ondersteunen. Deze dunne latjes worden met schroeven aan ronde palen bevestigd en vervolgens worden de boomtakken eroverheen geleid. Of gewoon gebruikt als vervangingslat voor een oude smeedijzeren bank...

Houtsoort
Rode Noorse Den druk geïmpregneerd
Afmeting
18 x 34 x 3600 mm
22 x 58 x 1800 of 4200 mm
23 x 45 x 3600 mm
28 x 58 x 4500 mm
No reviews
Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.