Paalhouder met pen en sleuf
Paalhouder met pen en sleuf
Paalhouder met pen en sleuf
Paalhouder met pen en sleuf

Paalhouder met pen en sleuf

QU31-054-11113
€ 18,90
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

IJzeren spijker om uw vierkante palen in de grond (aarde) vast te zetten.

 

Deze paalsteunen met spike zijn geschikt voor vierkante palen van 88x88 mm en 90x90 mm. Plaats een stuk hout in de paalhouder wanneer u deze in de grond wilt slaan. Dit voorkomt beschadiging van de ijzeren spike. Plaats de ijzeren hekspijker op zo'n hoogte dat de onderkant van het vasthoudgedeelte van de paal net boven de grond uitkomt. Merk op dat het plaatsen van een paal in de grond altijd sterker is dan het gebruik van ijzeren afrasteringspinnen. Als u paalsteunen gebruikt bij hekken waar veel wind staat, gebruik dan stormankers. Iedere puntpaalhouder beschikt over 4 schroefgaten. Schroef de palen vast met onze sterke constructie vijs.

Grondstof
Gegalvaniseerd staal
Afmeting
51 x 51 x 600 mm
Groef afmetingen :
40 x 125 mm
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.