Onzichtbare bevestigingen Roots voor standaardplanken
Onzichtbare bevestigingen Roots voor standaardplanken
Onzichtbare bevestigingen Roots voor standaardplanken
Onzichtbare bevestigingen Roots voor standaardplanken
Onzichtbare bevestigingen Roots voor standaardplanken
Onzichtbare bevestigingen Roots voor standaardplanken

Onzichtbare bevestigingen Roots voor standaardplanken

QU55-084-55080
€ 184,00
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

1 kit voor planken van 140 -145 mm = 6 m2

 

Het onzichtbare bevestigingssysteem Roots zorgt voor een ware revolutie op het vlak van onzichtbare bevestigingen voor houten terrassen. De Roots-bevestiging wordt zonder specifiek profiel aan de onderzijde van standaard terrasplanken geplaatst.

De Roots-bevestiging is het resultaat van een langdurig, rigoureus proces van ontwikkeling, tests en afstellingen in samenwerking met de ingenieurs van het technologisch instituut FCBA in Bordeaux.

Roots is de enige onzichtbare bevestiging aan de onderzijde die bedoeld is voor standaardplanken die voldoen aan de norm 

NF DTU 51.4 op het vlak van bevestigingen van stabiele en matig stabiele terrasplanken in tropisch hout.

Omdraaien (flip) & bevestigen (fix) :

De Roots-bevestigingen zijn makkelijk te plaatsen. Er zijn slechts 2 opeenvolgende en herhaalde handelingen nodig: omdraaien & bevestigen.

De bevestigingen worden op de onderkant van de planken geschroefd. Daarna schroeft u ze gewoon aan één kant van de bevestiging op de draagbalk. De andere kant dient voor een werkingsafhankelijk systeem voor tand-groefbevestiging op de aanliggende bevestiging.

fixation de lame de terrasse roots retournée

Omdraaien & bevestigen

De plank omkeren zodat de onderkant boven komt te liggen. De Roots-bevestiging op de onderkant van de plank schroeven.

fixation de lame de terrasse roots retournée

Omdraaien

De plank omdraaien en in de aanliggende bevestiging brengen.

fixation de lame de terrasse roots retournée

Bevestigen

De Roots-bevestiging op de normale manier op de draagbalk schroeven.

placement lame standard sans profil
fixations invisibles sur lambourde

Makkelijk te plaatsen, van de eerste tot de laatste plank :

De Roots-bevestigingen worden geleverd met uitgekiende accessoires die zorgen voor makkelijke plaatsing van de eerste tot de laatste plank.

De onderdelen en bevestigingen zijn te identificeren aan de hand van een grote markering in het materiaal.

Om tropische houtsoorten voor te boren, werd een trapboor met aanslag ontworpen die ervoor zorgt dat de plank niet doorboord wordt terwijl u toch over de gehele lengte van de schroef kunt voorboren.

clips de départ

Startstuk (START)

Het startstuk is herkenbaar aan de markering START en heeft een zijde-lingse buitenrand van 10 mm, zoals voorgeschreven door de norm NF DTU 51.4. Het is bedoeld om de bevestiging voor de eerste plank op te monteren.

fixation première lame

Bevestiging voor de eerste plank

De bevestiging voor de eerste plank die in elke doos geleverd wordt, past perfect in het startstuk (START) en garandeert zo een perfecte plaatsing van de eerste plank.

fixation de fin

Eindstuk (END)

Het eindstuk herkent u aan de markering 4-END. Het laat makkelijke plaatsing van de laatste plank toe tot een breedte van 70 mm. Het zorgt voor een zijdelingse buitenrand van 10 mm, zoals voorgeschreven door de norm NF DTU 51.4.

foret étage à butée

Trapboor met aanslag

De voorboor met vaste aanslag voorkomt dat u de plank doorboort en maakt snelle plaatsing mogelijk met aandacht voor de vereisten inzake het voorboren van planken. Ze is vervaardigd uit geslepen HSS-staal.

ventilation lame de terrasse

Luchtcirculatie onder de terraslamellen. 

Geïntegreerde voorziening voor de verluchting van de planken :

De Roots-bevestigingen zijn een doeltreffende oplossing om te zorgen voor speling tussen de planken en hun steun, en zo te voorzien in de ventilatie van hun onderkant.

De ingebouwde spacer die dienst doet als ventilatieblokje beperkt het gevaar dat water vast komt te zitten en de planken gaan kromtrekken.

Daarnaast zijn alle schroeven gemaakt van inox A2 

en geheel geïsoleerd en beschermd tegen agressieve corrosieve omgevingen.

Ten slotte omvat het systeem een afscherming van de draagbalk ter hoogte van de ruimte tussen de planken.

Dit mechanisme maakt de draagbalk bovendien geheel onzichtbaar.

Dankzij deze voorzieningen maken de Roots-bevestigingen het terras aanzienlijk duurzamer en stabieler, en is er minder kans dat de planken gaan kromtrekken.

protection de la lambourde

De draagbalk wordt beschermd door de afscherming die gevormd wordt door het in elkaar grijpende mechanisme van twee aanliggende bevestigingen die de draagbalk geheel bedekt ter hoogte van de ruimte tussen de planken.

No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.