Composiet houten tuinhuisjes
Composiet houten tuinhuisjes

Composiet houten tuinhuisjes

AB43-114-BoxWpc300x200
€ 5.052,00
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

• WPC composite Anthracit planken 16cm

• Paneelbouw op kader

• Schuifdeur breedte ± 100cm

• Deurhoogte ± 192 cm

• Totaalhoogte ± 233 cm

• Dakbekleding in EPDM op onderdak planken van 19mm

• Binnen dakgoot Ø 80mm

• Basis Model met : 1 enkel deur , zonder raam

Afmeting
 

Wilt u een composiet houten tuinhuisje plaatsen? Dankzij de tuinhuisjes aangeboden door Exterieur Wonen zijn nu alle wensen toegestaan. U kunt er dus voor kiezen om een ​​tuinhuis op maat te laten maken. Exterieur Wonen is namelijk perfect in staat om zijn verschillende modellen (modern, cottage of traditionele stijl) aan te passen aan de door u gewenste afmetingen. De afmetingen van een tuinhuis op maat worden alleen beperkt door uw fantasie.

DE BOX IN EEN NIEUW JASJE !

Ons topmodel, de BOX, is nu ook beschikbaar in WPC (Wood Plastic Composite) of hout-kunststof-composiet. Dit tuinhuis wordt voorzien van een schuifdeur met aluminium frame en gelaagd opaal glas. Strak kwalitatief design en zeer onderhoudsvriendelijk!

WAAROM KIEZEN WIJ VOOR DIT NIEUW MATERIAAL ?

WPC heeft dezelfde duurzaamheid als kunststof en is zeer geschikt voor buitentoepassingen. Dit materiaal is 100% waterresistent, recyclebaar en laat zich zeer gemakkelijk installeren. Maar wij vinden het vooral belangrijk dat het zeer onderhoudsvriendelijk is.

composiet houten tuinhuis deurkozijn
composiet shelter dakframe
binnenstructuur van het tuinhuisje

SCHUIFDEUR

De schuifdeur in gelaagd opaal glas met aluminium frame is beschikbaar met of zonder tussenverdeling en beschikbaar in 2 RAL-kleuren: RAL 9006 aluminium en 9004 zwart. Volledig naar uw stijl en voorkeur te bepalen.

portes pour abris de jardin en bois composite
Abris de jardin pour piscine
Infos
Andere afmeting op aanvraag
Grondstof
Composiet hout
Hoogte
± 233 cm
Dak
EPDM
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.