Cobra Hybrid clips 7-22 voor terrasplanken
Cobra Hybrid clips 7-22 voor terrasplanken
Cobra Hybrid clips 7-22 voor terrasplanken
Cobra Hybrid clips 7-22 voor terrasplanken

Cobra Hybrid clips 7-22 voor terrasplanken

QU55-040-2661
€ 57,50
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

Cobra hybrid Clip 7-22 bevestigingsset voor bamboe vlonders. 90 st. inclusief schroeven 4,2x35 mm.

 

De Cobra Hybrid clip is een universele onzichtbare terrasclip die ontworpen is voor gebruik met verschillende houtsoorten zoals bamboe. Gemaakt van roestvrij staal met een geïntegreerde zelfborende schroef, is het gemakkelijk te installeren en biedt het een stevige grip op de terrasplanken. De clip is bestand tegen oxidatie, hoge temperaturen en aanvallen van buitenaf. Het kan worden gebruikt op alle soorten houten of aluminium balken. De geïntegreerde schroef zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie.

Onzichtbare clip voor bamboe vloeren
Snel te installeren clips

Snel te installeren clips

Stabiel en robuust

Stabiel en robuust

Cobra hybride clips 7-22 voor dekplankbevestiging

Meer weten:

  • Universeel toepasbaar bij planken met een dikte van 18 t/m 24 mm
  • Gemakkelijk en snel te monteren met geïntegreerde schroef in de clip
  • Makkelijk demonteerbaar
  • Bestand tegen alle weersomstandigheden (RVS 304)
  • Gepatenteerd systeem (nr. DM203548)
  • Nette afwering: blinde montage

Het Cobra® Hybride concept:

De Cobra® Hybride 7-22 clip is een UNIVERSEEL toepasbare clip.

De Cobra® Hybride clips zijn geproduceerd van nylon en RVS, deze combinatie zorgt voor een zeer stevige clip met een lange levensduur. De clips hebben een matzwarte kleur om weerkaatsing van zonlicht te voorkomen, hierdoor zijn de clips vrijwel onzichtbaar.

De Cobra® Hybride 7-22 is een asymmetrische clip, die de plank aan een zijde fixeert en aan de andere kant op z'n plek houd terwijl de plank nog steeds ruimte heeft om te krimpen & zwellen.  

Snelle en makkelijke montage: Montage met de Cobra Hybrid 7-22 bespaart u 30% montagetijd ten opzichte van standaard clips.
De zelftappende schroeven zijn geïntegreerd in de clips en zijn in staat om direct in onderbalken gemonteerd te worden.

Cobra® Hybride installatie:

Eigenschappen :

Materiaal:
Clip : RVS 304 (A2) + Polyamide (Nylon)
Schroef : RVS 410 (C1)

Verpakking:
90 clips met geïntegreerde schroeven + bit

Afmetingen:
Schroef 4,5mm (breedte) x 40 mm (lengte)
Dikte RVS vleugels: 1,5mm
Hoogte clip: 7 mm
Lengte clip: 22 mm

Een bi-materiaal clip met geïntegreerde schroef:

De geïntegreerde zelfborende schroef is gemaakt van gehard RVS 410. Dit is een metaallegering die wordt gebruikt bij houtschroeven, turbines, pompen en in bestek. Dit veelzijdige materiaal staat bekend om zijn sterkte.

Het basismateriaal is polyamide, beter bekend als Nylon. Dit materiaal wordt vaak toegepast in de automotive industry, industriële machinebouw of voor Tie-rips. De voornaamste kwaliteiten zijn de slijtvastheid en de levensduur. De keuze voor deze veelzijdige synthetische polymeer is om verschillende redenen gemaakt. Naast zijn uitstekende mechanische en thermische bestendigheid heeft het een lage wrijvingscoëfficiënt, een goede elektrische isolatie en een hoog dempingsvermogen. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de Cobra® Hybride clips planken over een lang tijdsbestek goed op hun plaats worden houden.

Treksterkte:

Onze ingenieurs hebben dit product ontwikkeld met twee complementaire en innovatieve materialen die het tot een revolutionair bevestigingsmateriaal maken. De Cobra® Hybride clip en zijn schroef zijn ongevoelig voor oxidatie, zijn bestand tegen zeer hoge temperaturen en elke vorm van externe aanval (vorst, chloor, insecten, vochtigheid, etc.)

De weerstand tegen scheuren varieert naargelang het type draagbalk:

  • 320 kg op balken van tropisch hout
  • 135 kg op zachthouten draagbalken
  • 205 kg op aluminium draagbalk

Voor projecten in een zogenaamde "vervuilde" omgeving, in de directe omgeving van de kust (minder dan 50 meter) of in een besloten omgeving (weinig ventilatie en in een constant zoute atmosfeer), gelieve ons te contacteren.

Grafiek van de onthechtingsweerstand
Onzichtbare clips voor houten of aluminium balken

Een clip voor montage op houten en aluminium:

De Cobra Hybride clip kan worden gebruikt op elk type draagbalk, zowel hout als aluminium, dankzij de hoogwaardige zelfborende schroef. De clip is ontworpen en ontwikkeld om aan alle houten terrasprojecten te voldoen.

De vleugels zijn gemaakt van matzwart 304 roestvrij staal. Dit austenitisch roestvast staal wordt veel gebruikt in accessoires en outdoor gereedschap. Dit materiaal garandeert de hardheid van de clip, zorgt voor een zo goed mogelijke bevestiging van de plank tegen de draagbalk en vermindert de uitzetting van de planken.

Begin- en eindclip:

Om uw terras geheel af te werken en zichtbare schroeven, door planken heen, te vermijden is de Cobra® begin- en eindclip ontworpen. Deze clips is geheel uit mat zwart RSV geproduceerd.

Gebruik van de Cobra® begin- en eindclip zorgt voor een nette afwering van uw terras.

Begin en einde van terrasclip

Installatie van terrasplanken met de Cobra® Hybride clip:

De Cobra® Hybride clip maakt snelle en gemakkelijke installatie van uw terras- of gevelplanken mogelijk. De clip en de geïntegreerde schroef zijn direct in de aluminium of houten balk te schroeven.

Deze clip is ontworpen met de focus op snelle montage en een lange levensduur.

installatie van terrasplanken met onzichtbare clips

Een demontabel ontwerp:

De mogelijkheid om een plank te kunnen verwijderen of vervangen is een groot voordeel, bijvoorbeeld om toegang te krijgen tot stroomkabels onder de vlonder zonder de hele installatie te hoeven demonteren.

Losschroeven:

verwijderen van terrasplanken

1 - schroeven de clips los
2 - schuit de clips uit de weg

Vervangen:

vervangen van vlonders

3 - verwijder de plank
4 - we plaatsen de (nieuwe) plank

Vast schroeven:

vervangend blad schroeven

5 - schuif de clips terug
6 - schroef de clips vast

Grondstof
Roestvrij staal
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.