Lijst van producten op merk Basic Line

De Basic collectie is een instapassortiment. Haar structuur is samengesteld uit een systeem van in elkaar grijpende planken met insteek pennen, algemeen Blokhut genoemd, een optimale nesting van de planken, maar zonder kader of binnen skeletten. Om de muren te consolideren is het mogelijk een anti-storm kit te plaatsen, die de gemonteerde planken aan elkaar zal houden. Dit Blokhut-systeem maakt massaproductie mogelijk, waardoor de vermindering van productiekosten. Het is heel vaak gekozen wanneer de toegang tot de tuin niet gemakkelijk is want het wordt plank per plank geleverd. Deze 'eerste prijs' formule zal al uw tuinaccessoires beschermen en uw budget optimaliseren.

Gemaakt van sparren die minder duurzaam zijn dan een dennenboom. Het komt uit onze regio's en heeft een witachtige kleur met een gezonde knoop. Dit hout groeit snel en zorgt voor duurzaam bosbeheer. Sparren zijn gevoelig voor blauwe vlek, rot en insectenaanvallen. Een behandeling voor buitenhout is verplicht om het voor vele jaren in uw tuin te bewaren.

De ramen zijn eenvoudige 4mm securit beglazing. Voor het dak (hellend dak) bestaat het uit een gekleurde shingle naar keuze: Zwart. Voor het dak (plat dak) wordt het met dakleer bitumen geleverd om op een houten onderconstructie.

Wordt in kit geleverd met een assemblageplan en tekeningen die de implementatie illustreren.

Installatie mogelijk op aanvraag.

Basiskwaliteit, aanpassingswerk door u te leveren. Te behandelen binnen twee weken na ontvangst. Voor ervaren klusjesmannen.

Item 1-24 van 61 in totaal item(s)
Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.