Terras in Thermowood Essen

Terras in Thermowood Essen

PL27I21x140-M2-NQ
€ 109,00
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

Thermowood Essen terrasplanken met of zonder clips en onderliggers (prijs/m2)

Prijs per
 

Planken voor terras in Thermowood Essen:

Een terras in Thermowood is een zeer goed alternatief, als u voor ecologische redenen, exotische houtsoorten of composiethout niet liever zou gebruiken. Zijn ecologische voetafdruk is zeer zwak, dankzij verschillende factoren: zijn herkomst is Europees en zijn teelt wordt op een duurzame manier uitgevoerd.

Onze planken voor terras in Thermowood Essen worden met een clip systeem, genoemd "HardWood Clip", vastgelegd. De latten zijn glad, 138mm breed en 21mm dik. Van Europese oorsprong is hun duurzaamheid gegarandeerd over ten minste 25 jaar.

Wat is de Thermowood ?

Thermowood is meestal in dennen of essen afkomstig van Scandinavië. Het is een thermo-verwarmd hout via een thermisch proces dat, door verschillende verwarmings- en droogprocessen (warmte en stoom), zonder het gebruik van chemicaliën, zijn moleculaire massa verandert waardoor het stabiel, duurzaam, zeer bestand tegen vocht, insecten en bacteriën wordt, terwijl het een effectieve thermische isolatie heeft. Kortom, het verwerft de kwaliteiten van exotische houten zonder zijn ecologische nadelen. Thermowood is een 100% natuurlijk hout.

ThermoWood wordt gebruikt voor gevelbekleding en voor buitenvloeren of parketvloeren. Het is zeer geschikt om de exotische houten planken te vervangen, zoals teck of bangkirai.

Onderhoud van eenterrasinThermoWood

Om een goede levensduur van uw Thermowood terras te garanderen, is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de grond die voldoende stabiel moet zijn om te voorkomen dat de latten van uw terras buigen.

Dit type thermo verwarmd terras vraagt weinig onderhoud; een goeie slag borstel met licht zeepwater zal één keer per jaar voldoende zijn. Soms is het nodig om een algicide te gebruiken om kleine groene mossen te verwijderen die verschijnen waar uw terras het meest onderhevig is aan vocht.

Om de 2 tot 3 jaar wordt een verzadigingsmiddel aangebracht om het hout te voeden, omdat een droog hout is; de verzadiger zal het hout verzachten.

Voorbeeld van een Thermowood Essen terras :

Thermowood essen pooldeck
thermowood essen terras
Thermowood essen vloer
Terrasplank in Thermowood essen
essen terras constructie
Essen terras detail
Thermowood essen terras

Installatie van Thermowood essen vlonderplanken met het onzichtbare HardWood clipsysteem:

Het Hardwood Clip-bevestigingssysteem: Thermowood-platen worden onder een hoek van 45° door de bevestiging op de balken geschroefd.

Een vierkante meter (m2) terras in kit (met ijzerwaren en onderbalken) omvat:
7 lopende meter Thermowood hout terrasplanken en 3 meter Thermowood houten balken. Met 16 montage clips.
Duurzaamheidsklasse :
duurzaamheidsklasse 1 : zeer duurzaam meer dan 25 jaar
Infos
Voorzien met of zonder clips en onderbalken
Houtsoort
Thermowood Essen
Profiel
HardWood Clip - glad
Dikte x breedte van de plank
21x140 mm
Lengte
Van 180 tot 480 cm (per maat van 30 cm). De lengtes zijn variabel volgens de voorraad. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.
Kleur :
Caramel bruin
Weerstand tegen schimmels:
Duurzaam
Insectenbestendigheid:
Duurzaam
Geografische oorsprong :
Europa
Hout dichtheid :
650 kg/m3
Droging :
Thermowood-proces
Oorspronkelijke boomsoort :
geslacht Fraxinus,
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.