Kastanje afsluiting
Kastanje afsluiting
Kastanje afsluiting
Kastanje afsluiting

Kastanje afsluiting

CB03-053-50x10-75
€ 109,00
Inclusief belasting Afhalen in de winkel
Afmeting
 

De kastanje hek met een opening tussen de rotbestendig kastanje houten latten van 35 mm of 75 mm en hoogtes van 50 cm, 100 cm, 120 cm, 150 cm of 175 cm. De hekken zijn verkrijgbaar in een rol van 5m of 10m.

Een kastanje hek? Geef uw tuin een landelijke uitstraling.

De latten zijn puntig en gesplitst. Ze zijn aan elkaar bevestigd dankzij een dubbel gedraaide gegalvaniseerde ijzerdraad. Om ze in uw tuin te fixeren, kunt u gemakkelijk Azobe-palen plaatsen die al met een tip uitgerust zijn, wat hun plaatsing zal vergemakkelijken. Plan om ±50 cm voor elke staak te begraven. Als u dezelfde houtessentie wilt gebruiken als uw hek, gebruik onze kastanje tutoren.

Dit charmante hek zal geen onderhoud nodig hebben en zal een levensduur hebben van ± 5 tot 10 jaar. Het hout zal vrij snel grijs worden, aangezien zijn hoge tanninegehalte. Het wordt niet behandeld, waardoor het milieuvriendelijker is, maar de grote weerstand tegen schimmels wordt daardoor niet weggenomen. Gebruikt voor eeuwen in de Franse en Engelse plattelanden, zal dit hek een rustiek aspect aan uw tuin geven. In het algemeen, bij het plaatsen, worden de pieken naar boven gericht.

Het kastanje tuinhek past perfect bij onze kastanje tuinpoort en kastanje palissade paneel (zie hieronder).

Dit hek dat de scheiding met de buurman zal markeren of die uw moestuin zal afbakenen, kan verfraaid worden met honing klimmen planten die bestuivende insecten zullen aantrekken. De vaststelling van de planten zal gemakkelijk zijn en ze zullen zo kunnen omwikkelen rond de palen in spiraal.

Wij garanderen de herkomst van onze kastanjebomen uit de Franse bossen, die permanent worden beheerd met het label PEFC. Gemaakt in Frankrijk, met voorouderlijke kennis, zorgt voor een optimale productie die 95% van de schors uit het hout haalt - dit voorkomt de invoer van de ziekte van kanker van schors, specifiek aan de kastanjebomen. Samen, laten we voorrecht geven aan lokale productie.

Houtsoort
Europees Kastajne
Hoogte
50, 100, 120, 150, 175 cm
Lengte
5, 10 m
Kloof
35, 75 mm
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.