Houten tappen

Houten tappen

QU13-084-55401
€ 38,90
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

De houten tappen van NÖVLEK® zorgen voor een prachtige en perfecte afwerking van terrassen, gevelbekledingen en timmerwerk, zonder opvallende schroeven.

Doos van 100 stuks.

Houtsoort
 

VOORDELEN

bouchon en Ipé

Leverbaar in vele houtsoorten

Er is een groot aantal tappen leverbaar in exotisch, harshoudend of aangepast hout voor planken van elke houtsoort, en dat zorgt voor een perfecte en hoogwaardige afwerking.

essences de bouchons cache-vis

GEBRUIK

De tap moet zodanig worden geplaatst dat de richting van de nerf van het hout wordt gevolgd.

De afgeschuinde rand vergemakkelijkt het plaatsen van de tap in het gat.

Bouchon cache-vis collé

PU D4-lijm

De tappen moeten worden gelijmd met een houtlijm met polyurethaan (PU) D4 (NF EN 204).

bouchon de terrasse qui dépasse

Laat de tap 2 tot 3 mm uitsteken

aat de tap 2 tot 3 mm uitsteken boven het oppervlak, dan kunt u ze eenvoudig afzagen of afhakken voor een onberispelijke afwerking en een naadloze tap. De ideale boordiepte is 7 mm.

coupe du bouchon de terrasse

Afzagen of afhakken

Voor een naadloze overgang tussen de tap en de oppervlak van de planken moet de tap worden afgezaagd met een flexibele Japanse zaag of worden afgehakt met een perfect geslepen houtbeitel. U moet de tap afzagen of afhakken in de richting van de nerf van het hout van de tap.

bouchon de terrasse invisible

Een perfect resultaat

Een goede kwaliteit van het werk en de afwerking en het in acht nemen van de plaatsingsinstructies zorgen voor een perfect en duurzaam resultaat.

No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.