Enkel Clips Duofuse 100pc

Enkel Clips Duofuse 100pc

QU55-087-DFC001
€ 80,00
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

Duofuse Standaardclips incl. Schroeven 100 stuks om uw Duofuse terrasplanken gemakkelijk te bevestigen.

 

Met de Duofuse standaardclips kunt u de Duofuse terrasplanken onzichtbaar bevestigen op houten, of PVC onderregels. Als u kiest voor de draagbalk in PVC, deze clips vallen precies in de sponning van deze onderregels. Deze clips zijn speciaal bedoeld voor het monteren van uw Duofuse terrasplanken. Wilt u de clips bevestigen op een houten onderregel dan worden de verbindingsclips mee aangeraden. De RVS clips zijn per 100 stuks verpakt, inclusief RVS schroeven.
 
Montage:
De clips hebben 3 tanden om de vlonderplanken netjes op hun plaats te houden. De tanden passen in de inkeping van de vlonderplanken. Hierdoor kunnen de clips blind bevestigd worden. De clips zorgen voor de benodigde voegbreedte van ongeveer 5 mm. De clips dienen eerst aan de onderregels bevestigd te worden, daarna kunnen aan beide kanten de planken in de clip geschoven worden. Bij de bevestiging van de clips is het noodzakelijk om steeds voor te boren. Deze clips zijn specifiek voor de Duofuse vlonderplanken, per m2 heeft u dan gemiddeld 20 clips nodig.
Tip: Door ook voor de start- en eind clips en de verbindingsclips te kiezen, kunt u uw vlonder netjes afwerken!
 

Grondstof
Roestvrij staal
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.