Dubbel Clips Duofuse 10pc
Dubbel Clips Duofuse 10pc

Dubbel Clips Duofuse 10pc

QU55-087-DFC002
€ 16,50
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

Verbindingsclips Duofuse incl. schroeven 10 stuks.

 

Met de Duofuse verbindingsclips kunt u de Duofuse terrasplanken onzichtbaar bevestigen op speciaal hiervoor bedoelde onderregels. Met deze verbindingsclips kunt u de kopse kanten van uw vlonderplanken aan elkaar bevestigen. U kunt de verbindingsclips ook gebruiken wanneer u de Duofuse vlonderplanken wilt bevestigen op een (hard)houten onderconstructie. In dit geval dienen de verbindingsclips als tussen- of standaardclips. De clips zijn verpakt per 10 stuks, inclusief schroeven.

Montage:
De clips hebben 4 tanden om de vlonderplanken netjes op hun plaats te houden. De tanden passen in de inkeping van de vlonderplanken. Hierdoor kunnen de clips blind bevestigd worden. De clips dienen eerst aan de onderregels bevestigd te worden, daarna kunnen aan beide kanten de planken in de clip geschoven worden. Ook wanneer de verbindingsclips worden gebruikt voor de kopse kanten van de vlonderplanken, dient de clip aan de zijkant van de plank te worden bevestigd. Bij de bevestiging van de clips is het noodzakelijk om steeds voor te boren. Deze clips zijn specifiek voor de Duofuse vlonderplanken.

Grondstof
Roestvrij staal
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.