Bekleding in Bangkirai
Bekleding in Bangkirai
Bekleding in Bangkirai
Bekleding in Bangkirai

Bekleding in Bangkirai

PL10Q21x145-180
€ 27,00
Inclusief belasting Afhalen in de winkel
Prijs per
 

Plank voor bekleding in Bangkirai (Bankirai) :

Bangkirai's exotische houtenbekledingsbladen, gegroefd en gebladerd, passen perfect om u te helpen uw gevelbeplating, palissades of scheidingswanden te realiseren. Voor de bouw van een palissade raden wij u aan om onze exotische houten gegroefde U profiel te gebruiken.

Onze Bangkirai bekledingsplanken zijn 180 cm lang en 14,5 cm breed met een dikte van 2,1 cm. Hun profiel is gebladerd gegroefd.

De Bangkirai ook Yellow Balau genoemd, is een exotisch hout met een hoge dichtheid, er wordt terecht gezegd dat het een hardhout is. Vandaar de grote levensduur en duurzaamheid. Het is één van de meest gebruikte soorten exotische hout in onze regio's voor de realisatie van gevel of wandbekleding. De korrel is fijn en de textuur is gelijk.

Bangkirai zal na verloop van tijd zilvergrijs worden als het onbehandeld blijft. Hoewel natuurlijk duurzaam, kan bangkirai worden behandeld met beschermingsmiddelen tegen de weerstanden, wat zijn levensduur zal verhogen. Als u zijn oorspronkelijke aspect wilt behouden, zal het nodig zijn om het te oliën.

Duurzaamheidsklasse :
duurzaamheidsklasse 2 : duurzaam 15 tot 25 jaar
Houtsoort
Hardhout Bankirai
Profiel
Tand en groef
Dikte x breedte van de plank
21 x 145 mm
Nuttige hoogte :
135 mm
Lengte
1,8 m
Kleur :
Geelachtig bruin
Weerstand tegen schimmels:
Zeer duurzaam
Insectenbestendigheid:
Duurzaam
Geografische oorsprong :
Indonesia
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.