Behandeld grenen hout

Behandeld grenen hout

PL25F27x145-M2-NQ
€ 47,00
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

Geïmpregneerd terrasplanken met of zonder vijzen en onderbalken (prijs/m2).

Prijs per
 

Latten voor terras in behandeld grenen hout :

Onze latten in behandeld spar om uw terras te bouwen zijn 27 mm hoog en 145 mm breed. Ze zijn glad en worden geleverd met schroeven. Hun kleur is lichtgeel, het hart van het hout is meer roodachtig. De spar heeft kleine en grote knopen en vaak kleine zakken hars.

Spar is één van de meest bekende en gebruikte houten omdat het in grote overvloed groeit in Europa. We kunnen het gemakkelijk verwerken en het kan in verschillende bouwgebieden gebruikt worden.

De grove spar is de handelsnaam voor Pinus sylvestris. Als het uit de landen van het Zuiden of van Oost-Europa komt, is de handelsnaam Noorden Den. De juiste naam in het Frans is dennen, maar het wordt ook vaak rode spar genoemd.

In technische specificaties wordt spar heel vaak geschreven SRN (Sapin Rouge du Nord; in nederlands RND). Botanisch gezien is dit soort hout (dichter) geen spar. De meeste soorten sparren komen van het Noorden hemisfeer. Spar is ideaal voor gebruik tegen wind en slecht weer. Natuurlijke duurzaamheidsklasse 4.

Onderhoud van uw dennenterras:

Het is noodzakelijk om uw terras één of twee keer per jaar schoon te maken met een borstel en water gemengd met zwarte zeep of natriumcarbonaat. Deze reiniging verwijdert al het vuil, residuen, schuimen, vervuilingsdeeltjes als gevolg van het gebruik en tijdsverloop. We zullen u niet adviseren om een hogedrukreiniger te gebruiken, omdat dit uw terras kan beschadigen. Blijf echter 50 cm uit de buurt van de latten en pas uw reiniger aan op de minimale druk.

Als uw terras er nog grijs uitziet, kun je het bedekken met een ontvetter. Om zijn tint te herwinnen, kunt u altijd een verzadiger gebruiken.

grenen hout terras
Autoclaaf vurenhouten vlonders

Autoclaaf vurenhouten vlonders

Met autoclaaf behandelde vuren terrasdelen

Met autoclaaf behandelde vuren terrasdelen

Een vierkante meter (m2) terras in kit (met ijzerwaren en onderbalken) omvat:
7 lopende meter Eik houten terrasplanken en 3 meter Pijnboom houten balken. Met 40 schroeven.
Duurzaamheidsklasse :
duurzaamheidsklasse 4 : weinig duurzaam ±10 jaar
Infos
Voorzien met of zonder vijs en onderbalken
Houtsoort
Rode Noorse Den druk geïmpregneerd
Profiel
Glad - te vijsen
Dikte x breedte van de plank
27x145 mm
Lengte
Van 180 tot 480 cm (per maat van 30 cm). De lengtes zijn variabel volgens de voorraad. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.
Kleur :
Wit tot geelachtig wit
Geografische oorsprong :
Europa
Oorspronkelijke boomsoort :
Pinus sylvestris
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.