B-fix connect onzichtbare bevestigingsclips voor terrasplank

B-fix connect onzichtbare bevestigingsclips voor terrasplank

QU39-075-86035
€ 122,50
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

De B-Fix Connect wordt verkocht in dozen van 50 stuks. Elke doos bevat ook 100 zelfborende schroeven en 1 SIT™ bit.

Kleur
 

Hij bestaat in 2 uitvoeringen om zich aan te passen aan het gebruik van de B-Fix One of Black One : de B-Fix Connect, met zijn bronzen tint, wordt bij de B-Fix One toegepast en de B-Fix Connect Black wordt daarentegen gebruikt bij de B-Fix Black One.

De B-Fix Connect wordt bestemd om als complement van de B-Fix One of Black One gebruikt te worden. Hij wordt systematisch geplaatst bij de overgang tussen 2 planken.

Hij mag toegepast worden in combinatie met alle andere producten van de B-Fix gamma (Air, Border, …) en op de 3 profielen (Classic, Plus en Premium)

De B-Fix Connect is vervaardigd in RVS 301 zoals de rest van de gamma. Hij zorgt  voor een perfcte bevestiging van de planken bij de kopse kanten en een optimale uitlijning.

Dankzij zijn ontwerp, is er geen nut meer aan een dubbele structuur en het gebruik van 2 B-Fix One.

Grondstof
Roestvrij staal
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.