Aluminium paal voor beton

Aluminium paal voor beton

PO33-016-2359
€ 49,90
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

Gleufpalen voor het bevestigen van te betonneren aluminium tuinhekken (vanuit hoeken en tussenschotten).

Lengte
Kleur
Optie
 

Kies tussen tussenliggende aluminium gleufpalen (7,3 x 6,6 cm) of hoek (7,2 x 7,2 cm) te betonneren gecoat in de kleur antraciet of zilver met een lengte van 150 cm, 240 cm of 298 cm. De hoed is inbegrepen. De hoekpalen zijn verstelbaar van 75° tot 180°!

Aluminium aanduidingen:

Aluminium behoudt, afhankelijk van zijn oppervlaktebehandeling (naturel brushing of poedercoating), zijn originele kleur of ontwikkelt een zeer modieuze matte uitstraling aan de buitenkant. Het voordeel ten opzichte van composiethout is het lagere gewicht voor meer stabiliteit.

Aluminium onderdelen kunnen worden gereinigd met lauw water en afwasmiddel. Belangrijk: gebruik geen reinigingsmiddelen die oplosmiddelen of kalk bevatten aangezien deze de beschermlaag van aluminium lamellen kunnen aantasten en zo tot verkleuringen kunnen leiden. Het verschijnen van vlekken op het oppervlak kan bijvoorbeeld te wijten zijn aan de snelle condensatie van water of aan resten van vuil of stof dat nat is door regen en op vlekken lijkt tijdens het drogen. Deze sporen kunnen worden verwijderd met een schoonmaakmiddel op basis van huishoudazijn.

Plan van de te betonneren aluminium paal

paal om in betonneren
Grondstof
Aluminium
Hoogte
150, 240 of 298 cm
Kleur :
Antraciet: ± RAL 7015
Zilver: ± RAL 7042
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.