Aluminium draagbalk
Aluminium draagbalk
Aluminium draagbalk
Aluminium draagbalk

Aluminium draagbalk

PO33-087-DFBA040
€ 48,40
Inclusief belasting Afhalen in de winkel
 

De terras onderconstructie in aluminium is special ontwikkeld voor een universel, eenvoudige en zeer snele montage van terras composiet, houten planken. Voor de planken die voorzien zijn van een sponning met een minimale hoogte van 3.5mm en een diepte van 8mm. Het systeem bestaat uit een gerecycleerde aluminium ligger en in hoogte vertselbare kunstof klem met en rvs-schroef en moer.

Plaats de aluminium liggers (onderconstructie) op het rubber onderlegplaatje van 90x90x8 mm die wordt gebruikt tegen contactgeluid en zorgt ervoor,

dat de aluminium ligger geen direct contact maakt met de grond of dakbedekking. Dit zorgt voor een goede afwatering, ventilatie en voorkomt wateraanslag.

Plaats de rubber onderlegplaatjes om de 50cm onder de aluminium ligger in de lengterichting.

De aluminium liggers kunnen door middel van een plug of schroef bevestigd worden op een hard ondergrond, boor de aluminium ligger voor met een juiste diameter staalboor.

Gegarandeerde tijdwinst bij de installatie, met het Duofuse® aluminium bouwsysteem bespaart u 50% tijd in vergelijking met elk ander traditioneel bevestigingssysteem.

Grondstof
Aluminium
Breedte x hoogte
4 x 4 cm
Lengte
4 m
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.