Afwateringsbalk fundering voor tuinhuis

Afwateringsbalk fundering voor tuinhuis

PR43-111-402071
€ 31,95
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

Onderregel Hardhout of composiet in 300 cm voor tuinhuis. Funderingsbalk geschikt voor de basis van een tuinhuisje.

Materiaal - afmetingen
 

Bescherm uw blokhut of tuinhuisje tegen houtrot met deze kunstof of hardhout funderingsbalk. Deze composiet / hardhout fundering zorgt ervoor dat uw blokhut of berging niet in contact komt met de vochtige ondergrond. De funderingsregel is voorzien van een afwateringsprofiel, waardoor regenwater niet blijft staan. Deze fundamentbalken zijn geschikt voor blokhutten vanaf 16mm tot en met een wanddikte van 45 mm. De hardhout afwateringsbalk is geschaafd en gevingerlast, om het kromtrekkenzoveel mogelijk te voorkomen. Deze twee basis kader voor tuinhuis is met voorzien van een afwateringsprofiel.

Funderingsframe voor een tuinhuisje.

Funderingsframe

Funderingsframe voor een tuinhuisje.

Grondstof
Composiet hout
Houtsoort
Hardhout (volgens aankomst: tali, cumaru, bilinga, garapa, massaranduba)
Lengte
3 m
No reviews
Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.