Terras in houtcomposiet Oak Deck
Terras in houtcomposiet Oak Deck
Terras in houtcomposiet Oak Deck
Terras in houtcomposiet Oak Deck

Terras in houtcomposiet Oak Deck

PL43-016-2691-M2-NQ
€ 125,00
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

Oak Deck terrasplanken met of zonder clips en onderliggers (prijs/m2).

Prijs per
 

De planken voor terras in samengesteld hout Oak Deck zijn aan de ene kant fijn gegroefd en aan de andere kant glad. Crème-beige van kleur, uit Duitsland, hebben ze een breedte van 19,5 cm, een dikte van 2 cm en een lengte van 4 m. Ze worden bevestigd aan kleppen met Cobra hybride clips.

Deze composiet terrasplank heeft twee kanten; een met gegroefde streep en de andere geaderd:

dun gegroefde composiet houten terrasplank
gladde composiet houten terrasplank

Het composiethout terras:

Synthetisch plastic samengesteld hout is een materiaal dat grotendeels bestaat uit houtcomponenten (tot 70%). Componenten in thermoplastic worden er toegevoegd met enkele additieven. Dit is een duurzaam alternatief tegenover het gebruik van sommige exotische houtsoorten.

In vergelijking met natuurlijk hout, barsten deze planken niet. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en weerbestendig. Samengesteld hout hoeft niet geverfd of geolied te worden. Dit hout is goed beschermd tegen insectenaanvallen. Dit komt door zijn hoge dichtheid.

Zijn sterkte tegen buigen is minder dan die van hout. De onder structuur van het terras in samengesteld zal hier dus rekening moeten mee houden. De waterabsorptiesnelheid is over het algemeen minder dan 1% en zijn weerstand tegen schokken is hoog.

Vuilvlekken kunnen op uw terras verschijnen, maar schoongemaakt met het juiste product, zullen ze verdwijnen. De vorming van waterpaden kan echter niet volledig worden vermeden en betekent geen kwaliteitsfout. Tinten of kleurveranderingen kunnen tot 6 tot 8 weken na installatie verschijnen. Daarna wordt de kleur eindelijk gestabiliseerd. Kleuren kunnen variëren van ene voorraad na de andere, afhankelijk van hun productie.

Door alle montage-instructies op te volgen en het product te respecteren, zult u lang van uw terras kunnen genieten. Vergeet niet om de "fabrikant" garantie te controleren, die van terras tot terras kan variëren.

crème composiet houten tuinterras
crème composiet houten blad

Dit is een duurzaam alternatief voor natuurlijke houtlatten. Deze samengesteld latten voor terras zijn bestand tegen wisselende buitenweersomstandigheden met zeer weinig onderhoud. Zelfs als het materiaal van samengesteld gemaakt is, blijft het gevoel van blootsvoets lopen erg aangenaam. Ze worden eenvoudig bevestigd met clips, wat u tijd en kosten zal doen besparen.

crème composiet houten terrasplank
crème composiet houten terrasplank
lichtbeige composietterras
Crèmekleurige terrasplank
Een vierkante meter (m2) terras in kit (met ijzerwaren en onderbalken) omvat:
7 lopende meter composiet hout terrasplanken en 3 meter exotische houten balken. Met 16 montage clips.
Duurzaamheidsklasse :
duurzaamheidsklasse 2 : duurzaam 15 tot 25 jaar
Infos
Voorzien met of zonder clips en onderbalken
Grondstof
Composiet hout
Profiel
Cobra hybrid - Glad, fijn geribeld
Dikte x breedte van de plank
20x195 mm
Lengte
4 m
Kleur :
Room
Weerstand tegen schimmels:
Zeer duurzaam
Insectenbestendigheid:
Zeer duurzaam
Geografische oorsprong :
Germany
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.