Terras in houtcomposiet Multigrey Light
Terras in houtcomposiet Multigrey Light
Terras in houtcomposiet Multigrey Light
Terras in houtcomposiet Multigrey Light

Terras in houtcomposiet Multigrey Light

PL43-040-1941-400-M2-NQ
€ 118,00
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

Composiet hout Horizon Ipe terrasplanken met of zonder clips en onderliggers (prijs/m2)

Prijs per
 

De latten voor terras in samengesteld hout Multigrey Light hebben twee identieke kanten met een imitatie van houten textuur die meer reliëf geeft. De samengesteld houten planken meten 2,3 cm bij 21 cm voor een lengte van 4 meter. Hun kleur is grijs, licht houtachtig. Ze worden gefixeerd met Cobra hybrid clips.

Dit is een duurzaam alternatief voor natuurlijke houtlatten. Deze samengesteld latten voor terras zijn bestand tegen wisselende buitenweersomstandigheden met zeer weinig onderhoud. Zelfs als het materiaal van samengesteld gemaakt is, blijft het gevoel van blootsvoets lopen erg aangenaam. Ze worden eenvoudig bevestigd met clips, wat u tijd en kosten zal doen besparen.

meergrijs licht composiet houten terras

Het composiethout terras:

Synthetisch plastic samengesteld hout is een materiaal dat grotendeels bestaat uit houtcomponenten (tot 70%). Componenten in thermoplastic worden er toegevoegd met enkele additieven. Dit is een duurzaam alternatief tegenover het gebruik van sommige exotische houtsoorten.

In vergelijking met natuurlijk hout, barsten deze planken niet. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en weerbestendig. Samengesteld hout hoeft niet geverfd of geolied te worden. Dit hout is goed beschermd tegen insectenaanvallen. Dit komt door zijn hoge dichtheid.

Zijn sterkte tegen buigen is minder dan die van hout. De onder structuur van het terras in samengesteld zal hier dus rekening moeten mee houden. De waterabsorptiesnelheid is over het algemeen minder dan 1% en zijn weerstand tegen schokken is hoog.

Vuilvlekken kunnen op uw terras verschijnen, maar schoongemaakt met het juiste product, zullen ze verdwijnen. De vorming van waterpaden kan echter niet volledig worden vermeden en betekent geen kwaliteitsfout. Tinten of kleurveranderingen kunnen tot 6 tot 8 weken na installatie verschijnen. Daarna wordt de kleur eindelijk gestabiliseerd. Kleuren kunnen variëren van ene voorraad na de andere, afhankelijk van hun productie.

Door alle montage-instructies op te volgen en het product te respecteren, zult u lang van uw terras kunnen genieten. Vergeet niet om de "fabrikant" garantie te controleren, die van terras tot terras kan variëren.

Een vierkante meter (m2) terras in kit (met ijzerwaren en onderbalken) omvat:
7 lopende meter composiet hout terrasplanken en 3 meter exotische houten balken. Met 16 montage clips.
Duurzaamheidsklasse :
duurzaamheidsklasse 2 : duurzaam 15 tot 25 jaar
Infos
Voorzien met of zonder clips en onderbalken
Grondstof
Composiet hout
Profiel
Cobra hybrid - Glad, vlam
Dikte x breedte van de plank
23x210 mm
Lengte
400 cm
Kleur :
Houtachtig grijs
Weerstand tegen schimmels:
Zeer duurzaam
Insectenbestendigheid:
Zeer duurzaam
Geografische oorsprong :
China
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.