Houtcomposiet tuindeur XL
Houtcomposiet tuindeur XL

Houtcomposiet tuindeur XL

PP43-016-2591
€ 649,00
Inclusief belasting Afhalen in de winkel
Lijsten
Zilver Abtraciet
Grijs ok -
Antraciet - ok
Donker bruin - ok
Breedte
Kleur
Optie
Lijsten
 

Tuinpoort en poort in WPC XL composiet bord en een antraciet of zilverkleurig aluminium frame.

Als we spreken over een linkse deur betekend dit dat het scharnier rechts staat als u voor de rechte kant van de deur staat, en omgekeerd als we spreken van een rechtse deur staan de scharnieren links.

Bijpassend hang-en sluitwerk inbegrepen - Palen en cylinder niet inbegrepen.

Het duurzame en modulaire alternatief voor tuinhouten tuinschermen! Aansluitend op de uitbreiding van de mogelijkheden in materiaalcombinaties, bieden we nu ook onze schermen van aluminium en WPC, speciaal kunststof composiet tuinschermen ongetworp voor het geluid te absorberen. Geluidsabsorptie: 26 tot 29 db. Een combinatie van 70% houtvezels en 30% kunststof. WPC is water- en vochtbestendig, eenvoudig in onderhoud, een duurzaam product dus!

Infos
Op maat gemaakt
Voorzien zonder palen, kruk en cylinder
Grondstof
Composiet hout
Breedte
98 of 300 cm
Diepte
4 cm
Hoogte
179 cm
Optie
Ouverture droite
Ouverture gauche
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.