Tuinhek in kastanje
Tuinhek in kastanje
Tuinhek in kastanje
Tuinhek in kastanje

Tuinhek in kastanje

410016
€ 99,00
Inclusief belasting Afhalen in de winkel
Kloof
Lengte
Hoogte
 

De kastanje hek met een opening tussen de rotbestendig kastanje houten latten van 35 mm of 75 mm en hoogtes van 50 cm, 100 cm, 120 cm, 150 cm of 175 cm. De hekken zijn verkrijgbaar in een rol van 5m of 10m.

Een kastanje hek? Geef uw tuin een landelijke uitstraling.

De latten zijn puntig en gesplitst. Ze zijn aan elkaar bevestigd dankzij een dubbel gedraaide gegalvaniseerde ijzerdraad. Om ze in uw tuin te fixeren, kunt u gemakkelijk Azobe-palen plaatsen die al met een tip uitgerust zijn, wat hun plaatsing zal vergemakkelijken. Plan om ±50 cm voor elke staak te begraven. Als u dezelfde houtessentie wilt gebruiken als uw hek, gebruik onze kastanje tutoren.

Dit charmante hek zal geen onderhoud nodig hebben en zal een levensduur hebben van ± 5 tot 10 jaar. Het hout zal vrij snel grijs worden, aangezien zijn hoge tanninegehalte. Het wordt niet behandeld, waardoor het milieuvriendelijker is, maar de grote weerstand tegen schimmels wordt daardoor niet weggenomen. Gebruikt voor eeuwen in de Franse en Engelse plattelanden, zal dit hek een rustiek aspect aan uw tuin geven. In het algemeen, bij het plaatsen, worden de pieken naar boven gericht.

Het kastanje tuinhek past perfect bij onze kastanje tuinpoort en kastanje palissade paneel (zie hieronder).

Dit hek dat de scheiding met de buurman zal markeren of die uw moestuin zal afbakenen, kan verfraaid worden met honing klimmen planten die bestuivende insecten zullen aantrekken. De vaststelling van de planten zal gemakkelijk zijn en ze zullen zo kunnen omwikkelen rond de palen in spiraal.

Wij garanderen de herkomst van onze kastanjebomen uit de Franse bossen, die permanent worden beheerd met het label PEFC. Gemaakt in Frankrijk, met voorouderlijke kennis, zorgt voor een optimale productie die 95% van de schors uit het hout haalt - dit voorkomt de invoer van de ziekte van kanker van schors, specifiek aan de kastanjebomen. Samen, laten we voorrecht geven aan lokale productie.

Houtsoort
Europees Kastajne
Lengte
5 m
10 m
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar hout overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

Door verder te gaan met uw navigatie op deze site, moet u akkoord gaan met het gebruik en het schrijven van cookies
op uw verbonden apparaat. Deze cookies (kleine tekstbestanden) maken het mogelijk om uw navigatie te volgen,
uw mand aan te passen, om u te herkennen tijdens uw volgende bezoek en om uw verbinding te beveiligen.

Onze vertrouwelijkheidsbeleid