Terras in composiet hout Protect Plus

Terras in composiet hout Protect Plus

PL43-040-1558-366-M2-NQ
€ 127,00
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

Composiet hout Protect Plus terrasplanken met of zonder clips en onderliggers (prijs/m2)

Kleur
Prijs per
 

Het terras met planken in samengesteld hout Protect Plus is al meer dan 25 jaar gegarandeerd door de fabrikant, uit de Verenigde Staten. Zijn afmetingen zijn: 23,6 x 2,4 x 366 cm. Kleur "Latte." Beide kanten van de samengesteld hout latten hebben een vrij felle en zichtbare hout imitatie dankzij zijn reliëf.

Composiethout terrasplanken in Espresso of Latte kleuren:

lamellenkleurige composiet houten terrasplanken
lamellenkleur composiet houten terrasplank
composiet houten terrasplanken
kleur composiet houten terrasplank

Het composiethout terras:

Synthetisch plastic samengesteld hout is een materiaal dat grotendeels bestaat uit houtcomponenten (tot 70%). Componenten in thermoplastic worden er toegevoegd met enkele additieven. Dit is een duurzaam alternatief tegenover het gebruik van sommige exotische houtsoorten.

In vergelijking met natuurlijk hout, barsten deze planken niet. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en weerbestendig. Samengesteld hout hoeft niet geverfd of geolied te worden. Dit hout is goed beschermd tegen insectenaanvallen. Dit komt door zijn hoge dichtheid.

Zijn sterkte tegen buigen is minder dan die van hout. De onder structuur van het terras in samengesteld zal hier dus rekening moeten mee houden. De waterabsorptiesnelheid is over het algemeen minder dan 1% en zijn weerstand tegen schokken is hoog.

Vuilvlekken kunnen op uw terras verschijnen, maar schoongemaakt met het juiste product, zullen ze verdwijnen. De vorming van waterpaden kan echter niet volledig worden vermeden en betekent geen kwaliteitsfout. Tinten of kleurveranderingen kunnen tot 6 tot 8 weken na installatie verschijnen. Daarna wordt de kleur eindelijk gestabiliseerd. Kleuren kunnen variëren van ene voorraad na de andere, afhankelijk van hun productie.

Door alle montage-instructies op te volgen en het product te respecteren, zult u lang van uw terras kunnen genieten. Vergeet niet om de "fabrikant" garantie te controleren, die van terras tot terras kan variëren.

Montage van composiet houten terrasplanken met het Cobra clipsysteem:

De Clip Cobra is ontworpen om een ​​eenvoudige, efficiënte en duurzame bevestigingsoplossing te bieden voor terrasplanken van composiethout.

Dit is een duurzaam alternatief voor natuurlijke houtlatten. Deze samengesteld latten voor terras zijn bestand tegen wisselende buitenweersomstandigheden met zeer weinig onderhoud. Zelfs als het materiaal van samengesteld gemaakt is, blijft het gevoel van blootsvoets lopen erg aangenaam. Ze worden eenvoudig bevestigd met clips, wat u tijd en kosten zal doen besparen.

Leverancier waarborg
25 jaar waarborg
Een vierkante meter (m2) terras in kit (met ijzerwaren en onderbalken) omvat:
7 lopende meter composiet hout terrasplanken en 3 meter exotische houten balken. Met 16 montage clips.
Duurzaamheidsklasse :
duurzaamheidsklasse 1 : zeer duurzaam meer dan 25 jaar
Infos
Voorzien met of zonder clips en onderbalken
Grondstof
Composiet hout
Profiel
Cobra clips - Glad
Dikte x breedte van de plank
24x136 mm
Lengte
366 cm
Kleur :
Latte
Weerstand tegen schimmels:
Zeer duurzaam
Insectenbestendigheid:
Zeer duurzaam
Geografische oorsprong :
United-States
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.