Planken in Robinia
Planken in Robinia
Planken in Robinia
Planken in Robinia

Planken in Robinia

PL24G21x120-M2-NQ
€ 113,60
Inclusief belasting Afhalen in de winkel

Robinia terrasplanken met of zonder onderliggers (prijs/m2).

Prijs per
 

.

Robinia houten planken voor terras of constructie:

De Robinia heeft al meer dan 25 jaar een klasse van natuurlijke duurzaamheid. Deze terraslatten worden geleverd met kleppen en B-Fix clips. Ze hebben een houtdikte van 21mm op een breedte van planken van 120mm en zijn glad.

Het terras in Robinia zal perfect aan uw verwachting voldoen om een alternatief te vinden voor exotische houten en ook aan onze wens om een bedrijf te creëren dat zich inzet voor duurzame ontwikkeling. Door een exotisch Ipé-stijl hout te vergelijken met onze Robinia (of Robinia pseudo acacia) van Franse en Europese essentie, zullen we realiseren dat hun prijzen zeer dicht bij elkaar liggen, evenals hun fysieke kwaliteiten en hun weerstand tegen schimmels en insecten.

Wat vanuit ecologisch oogpunt interessant is, is dat de Robinia afkomstig is van Europese bossen; dus reist het minder afstand om bij ons te komen. Het is een boom die relatief snel groeit en helpt om de vraag naar hout uit tropische regenwouden aanzienlijk te verminderen.

Het is één van de weinige inheemse soorten die worden toegelaten voor gebruik in een klasse van gebruiksrisico's, gedefinieerd volgens de Europese norm EN 335-1en 2. Het kan daarom voor veel buitengebruik zonder fungicide of insecticide behandeling gebruikt worden.

Ook interessant is dat Robinia afkomstig is van gecultiveerde bosproductie, duurzaam beheerd en met respect voor het ecologische evenwicht.

zwarte sprinkhaan houten terras
robinia pooldeck
zwarte sprinkhaan terras
Een vierkante meter (m2) terras in kit (met ijzerwaren en onderbalken) omvat:
7 lopende meter robinia hout terrasplanken en 3 meter houten balken. Met 16 montage clips.
Duurzaamheidsklasse :
duurzaamheidsklasse 1 : zeer duurzaam meer dan 25 jaar
Houtsoort
Europees Robinia
Profiel
B-fix - Glad
Dikte x breedte van de plank
21x120 mm
Lengte
Van 180 tot 480 cm (per maat van 30 cm). De lengtes zijn variabel volgens de voorraad. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.
Kleur :
Geelachtig wit
Geografische oorsprong :
Europa
Oorspronkelijke boomsoort :
Robinia
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Ter informatie:

Marktsituatie: “BELANGRIJK”
De vraag naar grondstof overstijgt momenteel alle verwachtingen, waardoor de beschikbaarheid erg slecht is. Prijswijzigingen en leveringstermijn zijn voorbehouden, dit i.v.m. de sterk wisselende levertijden en prijzen.

Bedankt voor uw begrip.

De instructie wordt alleen ter informatie gegeven. Raadpleeg altijd de instructies van de betrokken leverancier. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie, onjuiste installatie of een fout bij de uitvoering van de installatie.